EASY START TESTOVI – REVOLUCIJA U OBRAZOVANJU 

EASY start testovi predstavljaju inovativan metodički pristup učenju. Pomozite vašoj deci da na lak način i uz zabavu savladaju školsko gradivo.

Vanredno stanje i pretnja virusa je zatvorila vrata školama i deca rade po nastavnom programu prateći TV nastavu. Po mišljenju psihologa, nakon učenja ispred TV-a, neophodna je aktivacija štampanim materijalima. 

Savršena dopuna pripremama su EASY START TESTOVI!

 

Na portalu Knjige na dlanu pronaći ćete 16 treninga u obliku testa + priručnik sa odgovorima i rešenjima za biologiju, hemiju, matematiku, srpski jezik, istoriju, fiziku i geografiju.

Dete, uz pomoć roditelja, koji imaju testove sa rešenjima, rešava testove razvijene od strane stručnjaka po školskom gradivu, odnosno po nastavnim celinama. Deca upisuju odgovore koje znaju, a zatim se podstiču da kroz edukativnu literaturu, kao i uz pomoć interneta pronađu logički ostale odgovore. Nakon toga sledi provera, kroz koju se još jednom obnavlja gradivo.

Ovakav način učenja podstiče kreativnost kod dece, snalažljivost i istraživački duh. Sam proces učenja postaje zanimljiviji i interaktivniji. Uči se kroz zabavu i logičku igru, a tako se gradivo najbolje pamti.

Roditelji uz minimalnu asistenciju pomažu deci prilikom učenja, razvijaju odnos i autoritet, koji stiču tako što sa decom zajedno prolaze kroz testove. Svaki tačan odgovor sadrži i objašnjenje koje detetu pomaže da shvati kontekst i sadržaj pitanja, odnosno znanja koje je potrebno da savlada.

Psiholozi su utvrdili – Tražeći odgovor, deca najbrže pamte!

Sa EASY start testovima deca na najlakši i najbrži način savladavaju školsko gradivo, a sve to možete dobiti po ceni od jednog privatnog časa!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget