Cene najčešćih estetskih operacija

Pored svih drugih pitanja koja postavljate sebi kada je u pitanju estetska hirurgija, jedno od njih jeste i cena. Ukoliko nemate novca za bilo koju vrstu estetske hirurgije, onda ćete morati da odustanete do te ideje, bar neko vreme, dok ne skupite određeni novac. Generalno, estetska hirurgija je izuzetno skupa grana medicine.

O bilo kojoj intervenciji i operaciji da se radi morate da znate da to nisu male sume novca. Ako se zanimate za više operacija iz oblasti estetske hirurgije, onda treba da budete upoznati i sa cenama.

Korekcija grudi – od 2500 evra

Pod korekcijom grudi se podrazumeva povećanje grudi, smanjenje grudi i ostale korekcije koje se odnose na generalno ulepšavanje vaših grudi. Ovde se cena ne menja godinama i ima tendenciju da samo raste. Naime, cena povećanja grudi iznosi oko 2500 evra. Povećanje grudi je ono što se najčešće radi kada je estetska hirurgija u pitanju.

U nekim slučajevima ova vrsta operacije vas može koštati i malo više, ali to naravno zavisi i od ordinacije, ali i mnogih drugih faktora. Uglavnom, ovo je prosečna cena.

Liposukcija – od 800 do 2000 evra

Druga najpopularnija metoda, odnosno intervencija iz oblasti estetske hirurgije jeste liposukcija, bilo da je u pitanju ultrazvučna liposukcija ili možda mehanička. I ovde se misli na liposukciju svih delova tela, zbog toga ova variranja u ceni. Logično je da kada radite liposukciju većih delova tela, stomaka i butina, da cena bude veća. Kada se radi liposukcija manjih delova tela onda je cena i logično manja.

Specijalna hirurška bolnica Diona proces ultrazvučne liposukcije radi na najsavemeniji način sa vrhunskim rezultatima, o čemu svedoče brojni zadovoljni pacijenti.

S obzirom da se mnogi odlučuju da rade liposukciju na više mesta u toku jedne operacije,  onda postoji mogućnost dogovora da se cena koriguje i da bude prihvatljiva. Na primer ako se odlučite za liposukciju podbratka, onda ćete morati da izvodjite oko 800 evra. Ali, na primer ako želite da radite liposukciju stomaka ili butina, onda ćete morati da izdvojite i do 2000 evra.

Podmlađivanje – oko 3000 evra

Najskuplja intervencija u oblasti estetske hirurgije jeste podmlađivanje. To su intervencije koje se rade u predelu lica i nakon njih po pravilu bi trebalo da izgledate mlađe. Sa sasvim jasnim razlogom je ovako visoka cena. Starenje nikako ne možemo da zaustavimo koliko god se trudili.

Kada se stvore određene bore i kada shvatimo da su stalno prisutne i kada jednostavno želimo te neke sitne promene, ali nama veoma značajne, onda se odlučujemo na podmlađivanje i onda ne pitamo za cenu, jer znamo da će rezultat biti i više nego odličan. Zato je i ovaj operacija i te kako popularna u estetskoj hirurgiji.

Korekcija nosa – oko 2000 evra

U estetskoj hirurgiji veoma je popularna i korekcija nosa, odnosno smanjenje nosa. Ovo je ono što generalno može da stvara najveći problem i kod mušaraca i kod žena, jer je to ono što se prvo primeti kada nekoga vidimo ili upoznamo. Zato je generalno najveća promena kada neko operiše nos.

Estetska hirurgija ima sjajne metode za ovo, ali je zato i cena na vrlo visokom nivou. Naime, za korekciju nosa ćete morati da izdovjite čak 2000 evra. Naravno da cena može da varira, ali treba da znate da u ovom slučaju cena može biti samo malo viša.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget